onsdag den 6. februar 2008

Spinello's bil stjålet / Cool kids


Spinello og frue, tidligere stolte ejere af verdens fedeste orange Lada model kampvogn, anskaffede sig sidste år en Opel Stationcar. Et sådan set temmelig upassende køretøj for et funky par, men i en rus af graviditet og borgerlig snusfornuft blev der altså investeret i en hvid Opel Astra stationcar (se billede).

Som skæbnen ville det blev vognen stjålet fra vores søde venner henover julen. Surt show tænkte man, den er nok på vej ud af landet til et sted hvor hvide stationcars er hot stuff.

Men vi tog fejl. For et par dage siden dumper der en parkeringsbøde ind af brevsprækken hos Spinello. Biltyven er stadig i byen og hygger sig med ulovlig parkering på ejernes regning! Det er fanme koldblodigt.

Så hvis du ser en hvid Opel Astra som på billedet med nummerplade OV 25874, så giv os lige en melding. Selvom bilen er nok så kedelig, ville hele Lækker Lytter blive lykkelige hvis de vordende forældre, familien Spinello, fik wheels igen.

Hey, det er rimelig ghetto at få stjålet sin bil, så her er et rap-nummer med Cool Kids, som besøger Stengade 30 i Kbh d. 10. februar

Cool Kids - I rock

iByen-omtale

1 kommentar:

  1. tak for den post, Fokking, jeg skal måske lige tilføje at den åbenbart har stået flere dage i træk på colbjørnsens gade, ved hovedbanegården. Så hold ekstra øje hvis du er i området, hovedbanegården - istedgade - halmtorvet.
    tak.

    SvarSlet